Tempahan DVD 21 Hari Ajari Hatiku

Tempahan DVD 21 Hari Ajari Hatiku
 • Terima kasih & tahniah kepada anda kerana mendapatkan DVD 21 Hari Ajari Hatiku.

  Kebahagiaan dan keberlimpahan dalam hidup adalah anugerah terindah yang sudah wujud dalam diri setiap insan. Namun nilai kebahagiaan yang sentiasa dipupuk setiap hari melalui rasa syukur, mampu mengundang lebih banyak keberlimpahan dalam kehidupan.

  Sesungguhnya aliran rasa syukur yang lahir secara semulajadi mampu merawat kelukaan zahir dan batin yang akan melancarkan segala urusan hidup dengan lebih bahagia. Dan sesungguhnya tanda bahagia yang terhebat adalah dengan bersyukur dan berterima kasih dengan penuh perhatian. Kerana anda bersyukur bukan sebab anda bahagia, anda bahagia kerana anda bersyukur.

  Selamat menikmati DVD ini.

  Sahabat Hati Anda

  Diyana Tahir
  Ehati Coach

 • Pada 27 Mei sehingga 16 Jun 2017 yang lepas Puan Diyana telah menganjurkan Program secara online iaitu Program Sahabat Ramadhan. Program ini disertai hampir 200 orang peserta. Lebih 90 % peserta memberikan nilai program ini lebih dari RM1650 kerana impak dari program tersebut menjadikan diri mereka lebih memaafkan, lebih positif dan berdamai dengan masa lalu.

  Disebabkan ramai yang memberikan feedback positif tentang Program Sahabat Ramadhan yang Puan Diyana jalankan sepanjang 21 hari dalam bulan ramadhan hari Puan Diyana telah  jadikan DVD 21 HARI AJARI HATIKU ya.

  DVD ini didatangkan dalam 2 format iaitu audio dan video supaya anda boleh dengar dan mendalami setiap latihan dalam Program ini bila-bila masa yang anda suka. DVD 21 HARI AJARI HATIKU ini adalah kesinambungan dan kupasan yang lebih mendalam tentang buku ajari hatiku ❤ Anda boleh tonton setiap pagi dan malam tanpa had untuk membina habit menjadi ikhlas dan damai. Semasa drive jem pepagi pergi kerja pun boleh dengar DVD ini.

  Sebelum ini, peserta untuk Program Sahabat Ramadhan bayar RM390 untuk menyertai Program ini tau ❤ Kemudian, nilai yang kebanyakkan mereka sendiri letakkan untuk program ni keseluruhanya lebih dari RM1,650 dan tiada ternilai.

  Harga sebenar DVD ini RM390 

  Tapi Puan Diyana nak bagi SPECIAL untuk anda khas untuk sambutan kemerdekaan yang ke 60 hanya RM 190 sahaja.

  Best ke Best?

  Promo terhad sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 60 sahaja ya :)

  Tempah sekarang dan lengkapkan butiran pembayaran di bawah.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
DVD 21 Hari Video Coaching Ajari Hatiku
DVD 21 Hari Video Coaching Ajari Hatiku - Promo Merdeka HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

 • Anda mesti memasukkan emel ehati@yahoo.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
 • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaEHATI INTERNATIONAL SDN BHD
No. Akaun8603019228
Buka CIMB Clicks  
PenamaEHATI INTERNATIONAL SDN BHD
No. Akaun562302619058
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN