Pendaftaran Ehati Love Intensive 3.0

Pendaftaran Ehati Love Intensive 3.0
 • EHATI LOVE INTENSIVE (ELI)

  Program ini bakal membuatkan anda melalui kehidupan anda LEBIH YAKIN, BAHAGIA, SEMANGAT MENYALA-NYALA, DAMAI dan PENUH BELAS KASIH.

  Program yang bakal mendedahkan formula-formula transformasi hati yang dirangkumkan secara sistematik untuk mengakses kekuatan hati tanpa batas, yang menjadi pemangkin untuk perubahan positif hati dan kehidupan anda.

  Program ini juga mendedahkan punca emosi negatif yang lama tersimpan, tidak diluahkan yang kerap kali menimbulkan kerisauan, kekecewaan, trauma hingga seringkali anda mensabotaj diri sendiri. Akhirnya, ketidakharmonian ini berubah menjadi sakit fizikal seperti obesiti, tekanan darah tinggi, kencing manis, sakit lutut dan segala macam sakit fizikal yang lain.


  SIAPAKAH YANG HARUS HADIR  ???

Anda mempunyai impian, namun setiap kali anda cuba menggapai impian anda, seringkali anda dihantui dengan ketakutan-ketakutan yang membuatkan anda menguburkan impian anda.

Anda kerap dirundungi rasa takut. Takut gagal, takut kejayaan, takut perubahan, takut pada dosa silam dan trauma dengan kematian. Dialog kegemaran anda ialah “ Takutlaa..” Anda risau dan panik sehingga ‘paralysed’ dan tak berbuat apa-apa.

Seringkali hambatan dan halangan berpunca dari masalah yang hampir sama membelenggu anda. Anda sering bertukar pasangan, bercerai, atau bertukar kerja dan bisnes. Kebiasaannya berakhir dengan rasa buntu tidak tahu mana silapnya. Semua usaha samaada daripada segi hubungan, kewangan dan spiritual tersangkut.

Anda rasa telah memberi yang terbaik, namun segala usaha anda tidak dihargai samaada oleh pasangan atau majikan. Ini membuatkan diri anda rasa ‘kecil’ dan anda tidak lagi bersemangat untuk meneruskan kehidupan. Bagi anda, tiada lagi keindahan dan kebaikan di dunia ini.

Anda sering berasa marah dan melepaskannya pada orang yang tersayang, kemudian anda rasa sangat menyesal dan tidak berdaya mengawal kemarahan anda. Diri anda merana, tertekan, benci, bimbang, kecewa kerana dilitupi rasa bersalah yang menggunung.

Anda tidak khusyuk dalam menunaikan amal ibadah, merasakan diri sangat jauh dengan Allah SWT. Anda rasa anda tidak layak bahagia atas dosa-dosa silam anda.

Anda ingin berubah kearah kebaikan, tetapi seringkali persekitaran membuatkan perubahan anda tidak bertahan lama. Anda putus harapan dan akhirnya merasakan hidup kosong tidak bermakna


Jika anda rasa andalah yang dimaksudkan diatas, maka anda WAJIB mengizinkan diri anda untuk bersama Puan Diyana Tahir selama 3 hari di Ehati Love Intensive.


 • !!! DAFTAR SEKARANG !!!
 • Masa:
  * Akan dimaklumkan
 • Lokasi:
  * Akan dimaklumkan
 • SILA HUBUNGI KAMI UNTUK PENGESAHAN :
 • HOTLINE SAHABAT HATI ANDA (WHATSAPP) 

 • 010 208 3769 (CIK MALA) 010 203 3769 (CIK WANI)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ehati Love Intensive (10 Ogos 2018- 12 Ogos 2018) - 3990
Ehati Love Intensive (10 Ogos 2018- 12 Ogos 2018) - RM1990 *Terhad kepada 49 pax sahaja
Ehati Love Intensive (10 Ogos 2018- 12 Ogos 2018) - 1860
Ehati Love Intensive (10 Ogos 2018- 12 Ogos 2018) - 1790 *TERHAD kepada 10 peserta sahaja* HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

 • Anda mesti memasukkan emel ehati@yahoo.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
 • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaEHATI INTERNATIONAL SDN BHD
No. Akaun8603019228
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN